"Škaljarci" ubili krticu i zakopali je u Španiji?

Autor:

Hronika

08.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i porodica tragaju za Savom L., pripadnikom "škaljarskog klana" kom se nedavno izgubio svaki trag u Španiji. Bezbednosni izvori pominju da je on bio poslednji koji je video žive Alana Kožara i Damira Hadžića na Krfu, ali i Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini pre nego što su ubijeni.

RepublikaFoto: youtube/printscreen
Foto: Ilustracija

- Oko njegovog nestanka kolaju razne priče. Jedna od njih je i da je promenio stranu i da je dobio milion evra od "kavčana" da otkuca gde se skrivaju vođe "škaljaraca", koje su potom pobijene. Da li su ga zaista platili ili nečim ucenili, ostaće tajna, ali se veruje da su "škaljarci" posumnjali da je on krtica. Činjenica je da se porodici ne javlja danima, zbog čega se strahuje da je ubijen i zakopan negde u Španiji - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

 

Crnogorska policija je ovim povodom zatražila pomoć španske policije, ali odgovora zasad nema. Istragu može da oteža i pretpostavka da je Savo L. u Španiji koristio lažna dokumenta.

RepublikaFoto: youtube.com/RUDAR7
Igor Dedović

Sumnja se da je Savo L. dobio milion evra da otkuca gde se kriju "škaljarci" koji su potom pobijeni u Grčkoj

- Ovaj Podgoričanin označen je kao bezbednosno interesantna osoba. Njegov dom više puta je pretresen, jednom je uhapšen u svom blindiranom BMW jer je kod njega pronađen pištolj. Ipak, za njim nije postojala nikakva poternica, pa se veruje da je Crnu Goru napustio znajući da mu je život ugrožen od "kavačkog klana". Po svemu sudeći, izgleda da su mu glave došli "prijatelji" - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.comvijestionline/code3paris
Alan Kožar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading