Čekićem i nožem tukla drugarice! Zbog navodnog duga maloletničko nasilje umalo dovelo do tragedije

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnica N. V. (17) iz Novog Sada uhapšena je u četvrtak oko 20 sati zbog pokušaja ubistva dve devojčice! Nakon svađe sa drugaricama, ona je dohvatila čekić i nož i njima ih iskasapila!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, pet maloletnica iz naselja Bukovac u Petrovaradinu, starosti od 15 do 17 godina, došle su kod osumnjičene koja živi u Ulici Vuka Karadžića zbog navodnog duga od 10.000 dinara. Zahtevale su od nje da vrati novac, koji je, navodno, ona ukrala iz kuće jedne od njih.

- Čim su ušle u dvorište kuće N. V., počele su da razmenjuju teške reči. Ubrzo je došlo i do tuče, a N. V. je u jednom trenutku zgrabila čekić i njime u glavu udarila tinejdžerku staru 16 godina, dok su ostale počele da beže. Međutim, ona je dohvatila i nož i pojurila za njima. Niz ulicu je sustigla još jednu devojčicu i ubola ju je - kaže za Srpski telegraf izvor blizak istrazi i dodaje da je, navodno, i sama N. V. zadobila povrede u tuči.

Meštani ovog dela grada kažu da je policija iste večeri, osim u Ulici Vuka Karadžića, intervenisala i na adresi Jovana Subotića 11, a potom i u Kisačkoj kod marketa IDEA.

Stanari: Jedna devojaka kojoj je majica bila krvava sedela je ispred ulaza, a grupa devojčica bila je oko nje

- Sukob između drugarica, navodno, izbijao je u nekoliko navrata. Jedan mladić je oko 20 časova ušao u prodavnicu i tihim, ali uznemirenim glasom, zamolio da neko pozove policiju jer je grupa devojaka napala njegovu devojku. Građani kažu da su videli devojčice koje su se tukle i u Ulici Jovana Subotića, ali i u Kisačkoj. Kako su ispričali, jedna od devojaka kojoj je majica bila potpuno krvava sedela je ispred jednog ulaza, dok je grupa devojčica bila oko nje - dodaje naš sagovornik.

Jedna zadržana u bolnici

Povređene devojčice su nakon napada prevezene na Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine i nalaze se u stabilnom stanju, a osumnjičena je iste večeri uhapšena.

- Jedna tinejdžerka je odmah puštena kući nakon detaljnog pregleda, a druga je zadržana u bolnici zbog lakših povreda - rekla je za naš list portparol doktorka Andrea Đuretić iz instituta.

N. V. je uhapšena u četvrtak zbog krivičnog dela pokušaja teškog ubistva, a Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu zbog krvavog obračuna, nakon koje će biti poznato i kako je došlo do sukoba i povreda.

10 hiljada dinara N. V. navodno ukrala jednoj od devojčica

Pošto se radi o maloletnicima, o ovom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading