HTEO JE DA GRADI DOM, A OSTAVIO NAM VEČNU TUGU! Potresna ispovest oca i sestre mladoženje koji se obesio u hotelskom toaletu

Autor:

Hronika

07.08.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da li biste vi pomislili da može da vas snađe ovakava tragedija, najteža koju jedan roditelj može da doživi u danu kad vam se sve činilo idealnim. Video sam sina srećnog i zadovoljnog koji je okitio zlatom svoju buduću ženu i sa njom dogovarao svadbu u želji da osnuje porodicu i izgradi dom", ovako je počeo svoju ispovest za Srpski telegraf Ilija Stanković iz sela Negosavlje kod Medveđe, otac Gorana Stankovića (39) koji je prošlog ponedeljka izvršio samoubistvo u hotelu na periferiji Leskovca.

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook
Goran Stanković

Porodica nesrećnog mladoženje negira da se Goran pred put u Leskovac iz rodnog doma svađao sa ocem, iako je to njegova devojka koju je trebalo da veri sledećeg ponedeljka, navodno, saopštila policiji nakon što se njen izabranik obesio u kupatilu hotelskog apartmana dok je ona otišla do njegovog automobila na parkingu hotela, po neke stvari. 

Foto: Privatna arhiva
Ilija Stanković

Ilija kojem je Goran prvenac kaže da bukvalno nijedna sitnica nije ukazivala da Goran može biti tako surov prema sebi i da želi da oduzme sebi život. 

 

 

- Ostaće zauvek nejasno zašto je to uradio sebi, pa onda i svima nama, jer tvrdim da nije imao nijedan realan razlog za tako svirep potez. Planirali smo zajedno da sredimo obe kuće pre njegove svadbe koju smo njegova majka i ja iščekivali tolike godine. On je bio naše prvenče pored dvoje dece koje smo dobili posle njega. Kupili smo materijal da popravimo terasu u porodićnoj kući u Negosavlju. Ja sam već sutradan po njegovom odlasku za Beograd trebao da počenem da to radim. Takođe smo se dogovorili i da napravim terase na našoj drugoj kući u Medveđi. Imali smo mnogo planova, ali on je sve uništio i ostavio nam večbnu tugu i praznu dušu - ispričao je Goranov otac. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran sa sestrom (poslednja desno) i drugaricama

Sestru bole navodi da je Goran voleo da kocka

Olja Stanković, mlađa sestra nesrećnog mladića stidi se zbog tragedije koja ih je zadesila i ogorčena je zbog medijske pažnje koju je izazvao slučaj. A iako je progoni razlog koji je njenog brata naterao na suicid, na sve načine pokušava da sačuva intimu svoje porodice. 

RepublikaFoto: pixabay.com

- Smeta mi kopanje po našoj tragediji. Moj brat, moja tuga je sam sebe već dovoljno razvukao da ne treba da nas razvlače svi sada širom Srbije. Naša bol je neopisiva i neobjašnjiva. Dodatno nas uznemiravaju laži koje sada kruže o mom bratu. Nije istina da je Goran bio kockar i da je planirao dugo svoju smrt , kao i gotovo sve što se priča - plačući je rekla Goranova sestra, koja na društvenoj mreži Fejsbuk otvoreno pokazuje da je neutešna zbog ogromnog gubitka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading