KONAČNO: Otkriveno ko je zapalio parfimeriju u Novom Sadu!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

07.08.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. M. (39) i D. M. (36), obojica iz Šapca, zbog sumnje da su učinili krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

RepublikaFoto: instagram.com
Parfimerija koja je zapaljena

Stariji muškarac je u ponedeljak, koristeći zapaljivu tečnost, izazvao požar u  parfimeriji „ Tiffani shop“ u Primorskoj ulici, dok ga je mlađi čekao u kolima i odvezao ga sa mesta napada. Prilikom paljevine parfimerije, u njoj su bile dve radnice koje su, na sreću, uspele da izađu iz lokala nepovređene.

Inače, na deset metara od lokala je prometna raskrsnica, a više automobila je bilo u blizini kada je izazvan požar, a u zgradi žive i porodice s malom decom. Vatra je izazvala i niz eksplozija hemijskih proizvoda koji se prodaju u parfimeriji.

 

 Uhapšenim Šapčanima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading