MISTERIJA JE REŠENA! Godinama se raspredaju teorije o Legijinoj frizuri, KONAČNO JE OTKRIVENA PRAVA ISTINA

Autor: Republika

Hronika

07.08.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O bivšem komadantu Crvenih beretki i pripadniku Srpske dobrovoljačke garde Miloradu Ulemeku Legiji od kako je osuđen kao jedan od glavnih organizatora ubistva premijera Zorana Đinđića, ali mnogo pre toga, ispredaju se najrazličitije priče i legende. Jedna od takvih priča svakako je i priča o Legijinoj frizuri.

RepublikaFoto: youtube.com/Bar Benders
Milorad Ulemek Legija

Posle mnogo godina, nagađanja, spinova, informacija, poluinformacija i čega sve ne - konačno je isplivala istina o legijinoj frizuti.

 

 

Dobro poznate fotografije na kojima Legija ima šarenu kosu, naime, nastale su malo posle Svetskog prvenstva u fudbalu 2002. godine, kada je Legija došao na porodično slavlje.

 

Legija

On je navijao za Senegal, zbog čega je ofarbao kosu u bojama zastave te afričke reprezentacije, koja je bila pravi hit na Mundijalu i od autsajdera postali su brzo favorit mnogima. 

 

 

Svi koji su se nekada farbali u drečave boje, znaju da se tokom vremena one ispiraju i blede, pa tako konačno kosa postane žuta, tako da je ovde već skoro nestala zelena boja, a kasnije se isprala i crvena, tako da je na kraju ostala samo žuta, a Legija je nastavio da fura tu frizuru još neko vreme, što objašnjava zašto je bio plavušan na kasnijim slikama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading