Novi detalji likvidacije Kožara: Pronađen poštolj i misteriozni tragovi krvi

Autor:

Hronika

07.08.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pištolju koji je nađen na mestu ubistva "škaljaraca" Alana Kožara i Damira Hadžića pronađeni su Kožarovi biološki tragovi. Takođe je pronađena i krv koja ne pripada nijednom od ubijenih!

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Alan Kožar

Grčki portal Alfafripres piše da su policija i druge bezbednosne službe u vozilu "škaljaraca" pronašle i pištolj koji oni nisu uspeli da upotrebe jer je na njih ispaljena iznenadna kiša metaka.

- DNK analizom utvrđeno je da pištolj pripada Kožaru. Međutim, nije jasno čija je krv na licu mesta. Mogla bi da pripada nekom od napadača, ali i nekoj osobi koja je bila sa Kožarom i Hadžićem, ali je preživela napad i pobegla pre dolaska policije - kaže izvor Srpskog telegrafa upućen u istragu.

 

 

 

On podseća da se odmah nakon ubistva "škaljaraca" govorilo o dvoje ubijenih i jednom ranjenom, ali se ta treća osoba više nigde nije pominjala.

Crnogorski Dan prenosi da je grčka policija uhapsila trojicu sa lažnim pasošima češke i hrvatske, koji bi mogli imati veze s ubistvom. Kako se veruje, oni su nekoliko dana nakon zločina pokušali da napuste zemlju sa grupom migranata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading