Nesuđeni mladoženja tajnu odneo u grob

Autor:

Hronika

06.08.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija samoubistva Gorana Stankovića (39) u toaletu hotelske sobe na periferiji Leskovca i dalje muči njegove najbliže, ali i celo Negosavlje, koje ga pamti kao dobrog, poštenog i vrednog momka.

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook
Foto: Ilustracija

Rođak Stankovića je za Srpski telegraf ispričao da je mladoženju video prošle subote i da mu je pričao o životu u Beogradu, kao i o svadbi koju je uveliko planirao, te da ništa nije naslućivalo na tragediju.

- Gorana sam video u subotu i bio je baš pozitivan i vedar. Rekao mi je da hoće u nedelju da veri devojku i da planiraju 28. avgusta da dođu sa njenim roditeljima i da se venčaju. Pokazao mi je tiket iz kladionice na kom je imao dobitak 19.900 dinara. Zadirkivao me je: "Nile, vidiš kako se kladi", a onda mi je rekao da je zaradio oko 3.000 evra od majstorskog posla na Đerdapu, gde sam i ja ranije radio, pa mi je pokazao i slike na telefonu. Pohvalio mi se i da je kupio i mercedes za 5.000 evra, kojim je i i bio ispred moje kapije - ispričao je rođak nesuđenog mladoženje.

 

Goranova učiteljica je jedva smogla snage da progovori jer kaže da nije mogla ni da zamisli da tako dobar momak može da se ubije.

- Učila sam Gorana, njegovog brata, sestru i oca, ali on je bio za mene poseban po dobroti u svakom pogledu. Ovo nije porodična, nego tragedija čitavog mesta. Bila sam na sahrani. I dalje mi je pred očima slika Goranove verenice, koja neutešno plače gledajući u sanduk i stalno ponavlja: "Kako je lep..." - jadikujući je rekla učiteljica Životka Novković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading