Makro Mihajlo sve priznao: Moje prostitutke su zarađivale 10.000 evra

Autor:

Hronika

05.08.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski makro Mihajlo Maksimović (38) na današem ročištu u Višem sudu u Beogradu negirao je da se bavio trgovinom ljudima, kako ga optužnica tereti, ali je priznao da je podvodio devojke zbog finansijske koristi.

RepublikaFoto: facebook.com/Mihailo Maksimovic/pixabay
Mihailo Maksimović

- Sve je bilo na dobrovoljnoj bazi, nikoga nisam vrbovao, niti primoravao. Devojke su zarađivale po 10.000 evra mesečno, a posao je bio organizovan tako da budu sigurne i da se i u nelegalnom poslovanju znaju svačija zaduženja, prava i obaveze.  Posredovao jesam u tom lancu prostutucije, ali se nikada nisam bavio trgovinom ljudima - rekao je između ostalog Maksimović pred sudom. 
Zanimljivo je da su istražni organi bili fascinirani poslovanjem Mihajlovog tima, odnosno načinom na koji je sve precizno stavljao na papir. Njegove knjige liče na prave poslovne, izgledalo je kao da je vodio ozbiljnu firmu na krajnje profesionalan način. 

 

 

Iako postupajući sudija dana, kao i na prethodnom suđenju, nije dozvolio medijima da prisustvuju, pravdajući se da je sudnica premala za sve usled pandemioloških mera, advokati optuženog su prema saznanju Srpskog telegrafa tražili puštanje Maksimovića iz pritvora, ali je sudija odbio takav zahtev.

Podsećanja radi, Maksimoviću koji je uhapšen u februaru prošle godine, optužnicom se na teret stavlja da je od novembra 2015. do januara 2019. godine na različitim lokacijama učestvovao u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anči

06.08.2020 09:08

U doba Korone samo radi prostitucija i Zadruga