UKLETO SELO KOD LESKOVCA ODNOSI ŽIVOTE DOBRIH LJUDI: Goran se obesio, dečak (12) sebi oduzeo život očevim pištoljem

Autor: Srbija danas, Republika

Hronika

04.08.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selo Negosavlja u opštini Medveđa postaje ukleto mesto, zbog tragedija koje se dešavaju. Sinoć je u jednom hotelu pronađeno telo tridesetdevetogodišnjeg muškarca, i pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo vešanjem.

Foto: Ilustracija

Goran S. se obesio u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom verenicom sa kojom je uskoro trebalo da se venča. Nesrećni mladić je u rodnom selu proveo nekoliko dana.

Motivi za tragičnu odluku nisu poznati niti u njegovom rodnom kraju mogu da ih naslute. Opisuju ga kao vrednog, poštenog i veselog mladića i ističu da baš ništa nije ukazivalo na to da bi on uopšte mogao i da pomisli da sebi oduzme život.

 

Pre malo više od godinu dana, u februaru 2019. godine meštane ovog sela zadesila je nezapamćena tragedija, kada je dvanaestogodišnji dečak izvršio samoubistvo u porodičnoj kući tako što je očevim pištoljem pucao sebi u usta.

Dečak je ostavio i oproštajno pismo.

Takođe prema informacijama, dečak je očev pištolj izvukao iz zaključane fioke, koju je obio.

Ova sada nesrećna porodica ima još jedno dete, mlađu devojčicu. Meštani su rekli da je reč o dobroj porodici i da nikada ništa nije ukazivalo na moguću tragediju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading