(FOTO) OVO JE GORAN KOJI JE PRONAĐEN MRTAV U LESKOVAČKOM HOTELU

Autor:

Hronika

04.08.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Gorana S. (39) iz naselja Negosavlje kod Medveđe pronađeno je sinoć oko 22.45 u sobi jednog hotela na periferiji Leskovca, a pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo vešanjem

Foto: printscreen/facebook.com
Goran S.

Nesrećni Goran S. je rodom iz sela Negosavlje u opštini Medveđa, ali se pre mnogo godina odselio u Beograd gde je živeo i radio. U rodni kraj je došao na odmor sa devojkom sa kojom je planirao venčanje. Nezvanično se saznaje da ga je ona i pronašla u kupatilu hotela, ali su lekari Hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt.

Goran je u rodnom selu proveo nekoliko dana, a na dan tragedije je sa svojim roditeljima i verenicom boravio u Leskovcu.

- Bili su veseli i ništa nije ukazivalo da bi Goran mogao da se odluči na to da sebi oduzme život. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd - pričaju meštani Negosavlja.

 

Motivi za tragičnu odluku nisu poznati niti u Goranovom rodnom kraju mogu da ih naslute. Opisuju ga kao vrednog, poštenog i veselog mladića i ističu da baš ništa nije ukazivalo na to da bi on uopšte mogao i da pomisli da sebi oduzme život.

- Imao je sve u životu. Bio je uspešan u poslu, a konačno je i odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa devojkom se lepo slagao i bili su skladan par. Šta se to desilo to niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio – pričaju u Goranovom selu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading