TRAGEDIJA! Pronađeno telo nestalog mladića (19) na Bubličkom jezeru!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

04.08.2020

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 6.30 časova na Bubličkom jezeru pronađeno je telo devetnaestogodišnjeg Aleksandra P. iz sela Lukomir kod Žitorađe koji je nestao u nedelju popodne.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Telo, koje je isplivalo iz vode prvo su primetili rođaci mladića koji su više od dvadeset i četiri sata bili na jezeru i tragali za njim.

U toku je uviđaj lica mesta, a viši javni tužilac naložio je i obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

U nedelju je mladić sa društvom došao na jezero gde je proveo čitav dan. U popodnevnim časovima drugovi su primetili da ga nema i obavestili policiju, koja je zajedno sa porodicom mladića do 23 sata noću pokušavala da ga pronađe. Potraga je nastavljena i juče (ponedeljak) ali je na žalost jutros telo isplivalo iz vode.

Foto: facebook.com/BUBLICKO JEZERO
Aleksandar P.

Iako se spekuliše o uzroku smrti i po jednoj priči izašao je iz vode, krenuo do toaleta i od tada mu se gubi trag, na obali jezera ostale su njegove papuče i mobilni telefon. Ipak, istina o ovom tragičnom događaju znaće se tek nakon što se završi istraga.

 

 

I tokom današnjeg prepodneva policija je sa ocem mladića bila je na jezeru, ali nisu ništa pronašli. Nezvanično se saznaje da će se i vojska uključiti u potragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading