Elita orgijala sa srpskim prodavačicama ljubavi: Rotšild, Đukanović i Deripaska posećivali skupe žurke

Autor:

Hronika

03.08.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje prostitutki iz Srbije Milice S. (23) i Jasne Božić (36), koje su organizovale seks za imućne Crnogorce, još jednom je potvrdilo da je ova zemlja prava meta za jahting-prostituciju. Naime, čarima srpskih lepotica noći nije odoleo čak ni Natanijel Rotšild (50), naslednik zloglasne bankarske imperije.

Foto: pixabay.com/Tanjug/AP/youtube.com/ Nemanja 00/facebook.com/printscreen
Deripaska i Đukanović su voleli da posećuju žurke

Naime, on nije žalio para da u mondenskom letovalištu Porto Montenegru, rezervisanom samo za one sa izuzetno dubokim džepom, organizuje rođendansku žurku, naravno, uz obavezne starlete, pevačice, glumice i manekenke, kojima je osnovna delatnost samo paravan za prostituciju. Žurka, tačnije, bahanalije na bazenu Lido mar i širom tivatske marine trajale su puna dva dana, uz opsadu srpsko-engleskog obezbeđenja koje je čuvalo "zabranjeni grad". Uz "domaćina", crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i Natanijelove roditelje Serenu i Jakoba, žurku nisu propustili ni ruski oligarh Oleg Deripaska, lord Piter Mendelson iz kabineta Tonija Blera i Gordona Brauna, glumica Sintija Nikson, zvezda serije "Seks i grad", princeza Florens fon Prusen...

 

Uz gej-animatore i transvestite dekor-žurke od milion funti bila je mala armija prostitutki, tako da nema sumnje da su i seksualne fantazije bogataša bile ispunjene.

SEKS U BOLNICI SA LAŽNIM DOKTORKAMA

Milicu S. policija je lišila slobode prošlog četvrtka u Kolašinu zbog bavljenja prostitucijom i ona je odmah propevala da joj klijente nalazi njen primorski makro Jasna Božić iz Valjeva, sa kojom deli zaradu napola.

- Čim su je uhapsili, policajci su shvatili da je Milica u stvari lice sa lokalne poternice zbog učešća u skandalu koji je koštao posla mnogobrojne zaposlene u bolnici u Dobroti. Naime, Milica i njena šefica Jasna su na poziv Pavićevića, koji im je to debelo platio, u bolnicu došle maskirane u doktorke i tako sebi obezbedile prolaz pored straže i medicinskih radnika. Sa, verovatno, i tada drogiranim Pavićevićem imale su seksualne odnose, a on ih je snimao dok su izvodile striptiz i na društvenim mrežama objavio snimak - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak crnogorskoj policiji.

Devojke na jahtama moćnika u Crnoj Gori za jedan vikend mogu da zarade do 3.000 evra, što im ugovaraju makroi, dok je cena sata seksa do 500 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zvezda serije "Seks i grad" je posećivala žurke

- Ima tu veoma mladih devojaka, nalik običnim devojkama, koje ni po čemu ne biste prepoznali kao prostitutke, ali je najviše silikonskih lepotica, koje do Tivta dolaze privatnim avionima, luksuznim lirdžetovima i cesnama, a onda gliserom idu do jahte klijenata. U marini Porto Montenegro zaštita privatnosti klijenata je osnovni postulat poslovanja, tako da je i identitet prostitutki zabranjena tema, čak i za policiju. Neke od devojaka već dobro znam jer dolaze godinama - priča jedan od tamošnjih skipera za Srpski telegraf.

Madam negirala, pa priznala

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Željka Rolović

Bivša učesnica "Parova" Aleksandra Radojević Caca, koja je pre nekoliko godina zbog posedovanja droge uhapšena baš u Porto Montenegru prilikom ukrcavanja na jednu jahtu, zajedno sa Željkom Rolović i još tri prostitutke i jednim makroom, priznala je da Željka podvodi devojke.

- Željka nikada nije terala nikog na to, već onaj ko želi, može, a onaj ko ne želi, nikom ništa - rekla je tada Caca.

Inače, Rolovićeva je zbog organizovanja prostitucije na primorju uhapšena pre pet godina u akciji "Lutka" i, iako je u početku negirala da je makro, ona je kasnije potpisivanjem sporazuma o priznanju krivice priznala umešanost u organizovanje prostitucije. U zatvoru je provela devet dana, a onda je 4.000 evra platila slobodu.

Ipak u Budvi i Baru, zbog povoljnijih cena, daleko je traženija srpska madam Jasna od, na primer, crnogorske madam Željke Rolović (43), koja je proslavila i Soraju Vučelić (34), sa kojom se upoznala još kao devojčica, dok su boravile u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj.

 

- Tajkuni, političari i biznismeni koji trenutno krstare Jadranskim morem preko tajnih kanala dolaze do prostitutki Božićeve i ona im nudi devojke iz kataloga po određenoj ceni. Lovatori za seks po satu sa Jasninim devojkama izdvajaju i do 300 evra, dok ih noć sa njenim prodavačicama ljubavi košta duplo više, što je daleko manje novca nego što traži madam Željka za svoje pulenke - opisuje upućeni izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading