VUKOJEVIĆA U HRVATSKOJ PREBILI SAMO ZATO ŠTO JE SRBIN: Policija se sramno ponela

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Saša Vukojević (30) iz Srpca, koji živi sa porodicom u Austriji, krvnički je pretučen u hrvatskom letovalištu Baška Voda samo zbog tetovaže grba Crvene zvezde i pravoslavnog krsta! Incident se desio u četvrtak oko 19 sati u Baškoj Vodi, gde je Saša bio na odmoru sa suprugom Hrvaticom i dve maloletne ćerke!

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Udarac u potiljak

- Porodica me je čekala na plaži da im donesem hranu iz fast-fuda. Na pola puta do tamo neko me je udario u potiljak, a dok sam padao, dobio sam i nogu u lice. Kada sam se našao na zemlji, udarali su me sa svih strana, a ja sam stavio ruke na lice da se zaštitim i skupio sam se. Nakon toga su pobegli, a ja sam video samo kako je jedan bio obučen. U policiji su mi rekli da su bila trojica jer su ih videli na nadzornim kamerama susedne menjačnice - ispričao je Saša za hrvatski Jutarnji list.

Supruga: Usna mu je visila

- Komšija iz susednog apartmana javio mi je dok sam bila na plaži da mi je suprug prebijen. Otrčala sam tamo i videla ga kako sedi na ivičnjaku, krvavog lica s usnom koja mu je visila. Jako sam razočarana ovim "dočekom". To je čist zločin iz mržnje. U hitnoj su nam rekli da su još jednog čoveka pretukli zbog Zvezde, ali pred porodicom - rekla je Sašina supruga Manuela.

On je prošao sa osam šavova na usnama, tri rasklimana zuba i modricama po celom telu. Kako je posvedočio, huligani nisu ništa rekli tokom napada, ali smatra da su ga tukli jer na ruci ima tetovažu grba FK Crvena zvezda, dok na listu desne noge ima pravoslavni krst. Takođe, ima i tetovažu fudbalskog kluba Verder Bremena iz Nemačke i ime ispisano na ćirilici.

 

Prekinuli odmor

Vukojević sa suprugom Manuelom, Hrvaticom iz Čovića, živi u austrijskom gradiću nedaleko od Linza.

Sramna odbrana policije: Mokrili su na Pavelićev grob

Iako hrvatski huligani godinama maltretiraju turiste iz Srbije, hrvatska policija je ovaj napad pokušala da prepiše Srbima! Oni su Vukojeviću rekli da je povod snimak koji kruži društvenim mrežama, na kom se vidi kako neko s obeležjima Crvene zvezde mokri po grobu Ante Pavelića u Madridu!

- Pa onda ti huligani napadaju sve koji imaju takve simbole - kaže šokirani Srbin.

- Rođen sam u Srpcu, kraj Nove Gradiške, ali smo se u Austriju doselili 1992. godine. Manuelu sam upoznao kada je dolazila u posetu ocu, koji je bio zaposlen u Austriji. Nikakve međunacionalne razlike nas nisu sprečile da se zavolimo i letovali smo po celom hrvatskom primorju bez problema. Sada prekidamo odmor nakon pet dana i vraćamo se kući - razočarano je istakao Saša i dodao da bi se branio da nije napadnut s leđa, kao i da mu je drago što napad nisu videle njegove devojčice.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading