SRPSKA MADAM PALA U BUDVI! Podvodila devojku bez dinara u džepu, prodavala njeno telo, pa uzimala pola zarade!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

31.07.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgorička policija uhapsila je J. B. (37) iz Srbije zbog sumnje da je posredovala u prostituciji i više puta podsticala na prostituciju M. S.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Naime, M.S. je zatečena na teritoriji Kolašina i proverom je utvrđeno da je za njom raspisana lokalna potraga u Odjeljenju bezbednosti Kotor zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji.

Nakon spovedene kriminalističke istrage kolašinska policija je došla do osnova sumnje da je J. B. (37) iz Republike Srbije počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu M. S.

Ona je, kako se sumnje, ovo delo izvršila na način što je u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju oštećenu M.S.

 

Naime, prema izjavi M. S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J. B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J. B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina.

J. B. je locirana u Budvi i nju je budvanska policija sprovela u Centar bezbednosti Podgorica. Od nje su prikupljena obaveštenja u ovom centru i oduzet joj je telefon.

O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji je naložio da se J. B. liši slobode zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading