PROGOVORIO MILOJKO PANTIĆ: Nisam terorista ako sam vozio pripit, debelo ću da platim svoj greh

Autor: Republika

Hronika

30.07.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati sportski komentator Milojko Pantić priznaje da je pogrešio i spreman je da snosi posledice što je u ponedeljak uveče uleteo Ford Nju fokusom u pešačku zonu u Pećincima.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Milojko Pantić

Na sreću, Milojka je betonska prepreka na koju se nasukao, sprečila da dublje uđe u pešačku zonu i eventualno povredi nekog pešaka.

Komentator koji je u istoriju sportskog novinarstva ušao po energičnim nastupima i njima zaradio ime ludi Milojko,  ističe da ga je u zabludu doveo izostanak saobraćanih obeležja koja bi ukazivala da se magistralni put kojim se kreteo nastavlja u pešačku zonu. 

 

 

 

- Apsolutno ne postoji nijedan saobraćajni znak, zaštitna ograda ili stubići koji bi ukazivali da se magistralna ulica prava kao strela nastavlja pešačkom ulicom. Bio je mrak, a ulica veoma slabo osvetljena i ja sam umesto da ispratim krivinu, nastavio da idem pravo dok se nisam nasukao na beton. Na ulici nije bilo žive duše, tako da nisam nikoga povredio i nisam udario ni u jedan objekat kako su pisali pojedini mediji - rekao je Pantić. 

Lubenice ga skupo koštale

Milojko otkriva da je pre nesreće sa bratom bio u poseti prijatelju koji u Rumi uzgaja lubenice i dinje, a ispričao je za Srpski telegraf i kako se branio pred sudijom. 

- Rekao sam sudiji da nisam bio negde u provodu, nego da sam na poziv priatelja penzionera, otišao sa bratom kod njega da uzmemo lubenice i dinje za naše unuke. Malo smo posedili kod njega, popili po koju i krenuli kući u Beograd. Zamolio sam sudiju da dozvoli da kaznu od 120.000  dinara plaćam na rate jer je to za mene velika cifra. Ispalo je sada da su me lubenice koštale više neg skupo. Dobro je da mi je dozvolio i da ću plaćati koliko kad mogu - rekao je Pantić.

Komentator ne krije da je pogrešio i što je pripit seo za volan nakon posete prijatelja u Rumi. Zbog toga je noć proveo u tamošnjoj policijskoj stanici na treženjenu, a sudija za prekšaje u Rumi je naložio da se Milojku oduzme vozačaka dozvola na deset meseci uz 16 kaznenih poena koje je "zaradio", kao i da je obavezan da plati kaznu od 120.000 dinara. 

 

 

 

- Izmereno mi je 1, 63 promila alkohola jer sam popio par rakijica kod prijatelja u Rumi. Jeste greška voziti od desjstvom alkohola, ali sam siguran da bih pogrešio ulicu  i da nisam popio ni kap alkohola, a da je isto bila noć. Odveden sam na treženjenje i 12 meseci sam proveo u policiji gde sam se ponašao pristojno ne buneći se nijednog trenutka. Platiću debelo svoj propust, ali nisam terorista i neprijatelj srpskog naroda - istakao je Pantić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Drago

30.07.2020 13:19

Nije ludi Milojko terorista, on je budala. Zamislite, nije video krivinu, saobraćajnu signalizaciju zbog mraka!!! Sa toliko promila alkohola Milojko , nisi video ni belu mačku. Kakvo vadjenje, kakav blam, sram te bilo!

Odgovori 12 1
miladin

30.07.2020 22:48

skolski primer idiota

Ivica

31.07.2020 05:18

Stvarno se pitam kako ovaj covek nije u zatvoru. Pre godinu dana je proleteo ispred auta u kome sam bio sa trudnom zenom na Brankovom mostu kada je vozio u suprotnom smeru. Cak mu nije ni vozacka oduzeta...

Lala

31.07.2020 05:27

Od alkohola će se otrezniti za dan-dva, od toga što mu je u glavi, i o čemu javno trabunja, nikada.