14 godina za MONSTRUMA koji je pretukao svoju petomesečnu bebu!

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

30.07.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu je osudio je na 14 godina zatvora Ferdija Jašarija jer je u novembru 2018. godine na smrt pretukao svoju petomesečnu bebu, udarajući je po glavi i telu.

RepublikaFoto: facebook.com/Ferdi Buraz
Ferdi Jašari

Osuđen je zbog krivičnog dela teška telesna povreda, a u kaznu mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru.

Produžen mu je pritvor koji može trajati do upućivanja u zatvor nakon pravosnažnosti presude.

Foto: facebook.com/Ferdi Buraz
Nekada svi na okupu

Ovo je prvostepena presuda na koju tužilaštvo, Jašari i njegov branilac mogu da izjave žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

 

Mediji su ranije preneli da se tokom saslušanja u tužilaštvu branio "da je dete pretukao u rastrojstvu zbog narkomanske krize".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fantom

30.07.2020 11:14

Pa da li je ovo realno???? samo??? pa šta čovek u ovoj državi treba da uradi da bi dobio 40 godina, da povija Francuza koji će sam skočiti i poginuti???? Alo bre ti momci su dobili 240 godina robije. Za čega? Zato što ih je neki tamo provocirao, oni ga povijali, oni skočio i ajde. A ovaj monstrum bebu koja ne zna da guguče istuče do smrti. A ovakav monstrum će vam za 14 godina, uz dobro vladanje i USRA*E psihologe i manje, šetati slobodno gradom. Daj Bože da naletim na njega za 14 godina! Nadam se da će i to malo robije provesti u najgorim mukama!