KOLUVIJU BRANILI ČAK PET SATI - i još nije kraj! Odbrana nastavlja za mesec dana

Autor:

Hronika

29.07.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak pripremnog ročišta u krivičnom postupku koji se pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu vodi protiv optuženih u slučaju "Jovanjica" zakazan je za 26, 27. i 28. avgust sa početkom u 10 sati.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/MUP/BIA/Promo
Predrag Koluvija

Kako saznajemo danas je advokatica Zora Dobričanin Nikodinović kao branilac prvookrivljenog Predlaga Koluvije, puna tri po sata predlagala dokaze i osporavala dokaze Tužilaštva.

Ona je svoje izlaganje počela još juče u trajanju od 90 minuta, na prvom pripremnom ročištu, odmah nakon iznošenja optužnice Tužilaštva i izjašnjenja okrivljenih. 

Nastavak izlaganja Koluvijine advokatice biće 26. avgusta. 

- Nadam se da ću tada i završiti. Mora toliko da traje moja odbrana, jer ima puno predloženih dokaza  i isto tako puno razloga za njihovo osporavanje - rekla je Dobričanin Nikodinovic za Republika.rs.

Posle Koluvijinog branioca, 27. i 28. avgusta izlaganja će imati branioci još devet optuženih lica koja se terete da su se kao organizovana grupa bavili proizvodnjom i prodajom marihuane u plastenicima privrednog društva "Jovanjica".

 

Podsetimo, postupak se vodi protiv optuženih: Predraga Koluvije, Mrđa Sergeja, Živojinović Vladana, Miljević Branislava, Milošević Zdravka, Holić Stevana, Bojović Vuleta, Živanović Petra, Hricaj Petra i Jovanović Bobana zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodanja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading