Počelo suđenje optuženima za aferu "Jovanjica", optužnica na 400 strana, svi negirali krivicu

Autor:

Hronika

28.07.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je održano prvo od dva pripremna ročišta u aferi "Jovanjica". Kako Republika saznaje iz Tužilaštva za organizovani kriminal, svi optuženi negirali su krivicu i nisu priznali dela koja im se stavljaju na teret.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/MUP/BIA/Promo
Predrag Koluvija

Protiv većinskog vlasnika poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predraga Koluvije i devetorice optuženih zbog sumnje da su u staklenicima i ilegalnoj laboratoriji proizvodili marihuanu radi prodaje, danas je pripremnim ročištem počelo suđenje u Specijalnom sudu u Beogradu.

Svi od devetorice optuženih negirali su krivicu koja im se stavlja na teret.

Među osumnjičenima je i pet radnika MUP, BIA i VOA. 

 

 

 

Kako saznajemo, optužnica u ovom slučaju broji preko 400 strana! 

Tužilaštvo je iznelo dokaze i predloge vezano za svedočenja u postupku, a advokati optuženih su osporavali dokaze, ističući da su nezakonito dobavljeni.

 

 

 

- Tek danas sam dobila dopunski nalaz veštaka i to dve nedelje nakon što je optužnica stupila na snagu. To nisam do sad doživela u karijeri - rekla je Zora Dobričanin, advokatica Predraga Koluvije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading