Kako je crveni "Golf" odveo policiju do ubice Saše Klikovca? Skrivao se u kućici na Adi Bojani, bio naoružan pištoljem

Autor: kurir.rs, republika.rs

Hronika

28.07.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija uhapsila je kasno sinoć Miloša Markovića, koji se tereti da je 18. jula ubio Sašu Klikovca ispred porodičnog restorana "Kod Crnogorca", nadomak Podgorice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Marković se krio u kućici na Adi Bojani i u trenutku lišenja slobode bio je naoružan pištoljem marke "browing" koji je imao metak u cevi, a kod njega je nađena i torbica sa većom količinom keša. 

Tako je crnogorska policija uspela da, deset dana od zločina, rasvetli likvidaciju Klikovca (38), da utvrdi motiv, uhapsi Marka Šukovića koji je, prema raspoloživim podacima, vozio golf iz kojeg je, prema dosadašnjim nalazima istrage, pucao Marković.

 

 

 

U Klikovca je pucano iz vozila u pokretu, pogođen je sa više hitaca iz "heklera" u predelu stomaka i grudi. 

 

 

 

Kako je Pobjeda ranije objavila, dokazi koje su inspektori prikupili ukazuju da su dvojica osumnjičenih jedno vreme pratili žrtvu, a sumnje su potvrđene kada su svedoci ispričali da se u blizini kuće Klikovca često pojavljivao crveni golf. Istražitelji su u subotu popodne, na Radovču u okolini Podgorice, pronašli automobil za koji se sumnja da su ga koristili Marković i Šuković za izvršenje zločina. Osumnjičenom Šukoviću, koji je ranije uhapšen, određen je pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading