Pljuštale uvrede i pretnje na suđenju Ivani Buhi: Pretio je da će živu da me peče i pojede!

Autor: A. POPOVIĆ

Hronika

28.07.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Buha Čume juče je svedočio pred Prvim osnovnim sudom u postupku protiv bivše supruge Ivane, tvrdeći da ga je poslala u zatvor lažnim optužbama u predmetu "ukradeni ferari". Buhin cilj, kako je rekao, jeste da se Ivana osudi, pa da na osnovu te presude on traži reviziju prethodnog postupka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ivana Buha

Ivana je u pratnji ličnog obezbeđenja prva stigla u sud i, neprestano gledajući na sat, čekala početak suđenja. Čume je stigao sam i pored bivše prošao kao da ne postoji.

- Osuđen sam na četiri godine i osam meseci zatvora zbog njenog lažnog iskaza. Ona je loša osoba u svakom smislu. Meni je isekla sef i pokrala me. I dete mi je rodila zbog para. Ja sam bio zaljubljen, a ona je iz interesa sve radila. Ona je manipulatorka i lopov. Tužena je i za tešku krađu. Potkradala me je i pljačkala godinama - rekao je Čume i zamolio sudiju da mu dozvoli da sedne pošto ga boli noga koja mu je zbog propalog kuka "bila kraća čak osam centimetara".

 Čume: Sa mnom je bila samo zbog para. Ni dete je ne zanima, rodila ga je iz interesa

Ivana mu nije ostala dužna, pa je pred sudom ponovila da joj je pretio ubistvom, kao i da je pre mesec dana ponovio zastrašujuće pretnje i to pred svedokom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Oduzeto joj starateljstvo

Čume je pred sudom istakao da je Ivani oduzeto starateljstvo nad njihovom 12-godišnjom ćerkom, a dotakao se i morala bivše drage.

- Nju ne zanima dete, nego da ljubavi sa obezbeđenjem koje joj je dodeljeno, kao da je štiti od mene. Ona je propala pevačica koja opet ima novog ljubavnika. Ne radi ništa nego živi na moj račun - rekao je Buha.

Ivana je dobacila da presuda nije pravosnažna.

- Sudija, ajde da idemo kući, ne mogu više da ga slušam! On je psihopata. Molim vas, unesite da sam od Ljubiše pre mesec dana pred svedokom dobila nove pretnje. Rekao je da će me iseći i da će naživo da mi vadi bubrege. Pretio mi je da će da me ispeče živu i da me pojede. Zbog toga ću uskoro opet da ga pošaljem u zatvor - zaključila je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading