ŠOK I NEVERICA! Roditelji saznali da su ostali bez sina i ćerke u nesreći, pušteni na kućno lečenje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Natalije (1) i Nikole Živković (8) iz Novih Karlovaca pušteni su na kućno lečenje sa svojim srednjim sinom Matejom (4), saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: facebook.com/Vanesa Zivkovic
Nikola i Natalija ostali bez sina i ćerke

Nesrećna deca stradala su 14. jula oko 23 sata kada je njihov otac sleteo kolima sa puta vraćajući se iz Novog Slankamena, a sahranjeni su prošlog petka bez znanja majke i oca.

- Milan je pušten kući sa Klinike za grudnu hirurgiju u utorak, a Vanesa i Mateja su u ponedeljak. Lekari ih obilaze i pomažu da se oporave potpuno, a moj sin još uvek ne može da hoda od povreda – rekla je za naš list majka vozača Slavica Živković.

 

 

 

Ona kaže da je razočarana objavama medija koje kažu da je njen sin kriv za nesreću.

- Kao da nam nije dosta muke, još nam samo to treba. Moramo svi da probamo nekako da se oporavimo – istakla je neutešna baka dvoje stradale dece.

Vanesa i Milan tokom oporavka od teških povreda u različitim bolnicama nisu ništa znali o stradanju svoje dece. Najgore vesti rečene su im tek nedavno kada im se poboljšalo stanje, a Milan će biti saslušan čim se potpuno oporavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading