BIZARNA NESREĆA KOJA OSTAVLJA U NEVERICI: Devojka udarila biciklom penzionera u Šapcu, pet dana kasnije on je preminuo!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

25.07.2020

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzionisani arhivator Višeg suda u Šapcu Zoran J. (66) preminuo je u bolnici u Beogradu pet dana nakon nesreće u Masarikovoj ulici kada ga je udarila žena na biciklu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Istraga je u toku, nakon čega će se znati kako je tačno došlo do nesreće i da li će protiv osobe koja je upravljala biciklom biti podneta krivična prijava. Prema prvim nezvaničnim informacijama, Zoran se vraćao kući u utorak, 21. jula, kada je na njega biciklom naletela mlađa ženska osoba.

Postoje dve verzije događaja. Prema prvoj, devojka je vozila bicikl i, zbog parkiranog automobila, nije videla penzionera i udarila ga. S druge strane, sumnja se i da je Zoran prelazio ulicu na pešakom prelazu kada je ga je ona udarila biciklom.

- On je pao na beton, udario glavom i s teškim telesnim povredama je prevezen u bolnicu - kaže izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim saznanjima, penzioner je zadobio prelom baze lobanje i bio je u komi. Uprkos pokušajima lekara da ga spasu, Zoran je nakon pet dana izgubio bitku za život.

Zoran J. je radio u arhivskom odeljenju Višeg suda u Šapcu. Kako pričaju Šapčani, kobnog dana su ga videli u gradu. Živeo je u blizini Masarikove ulice i pretpostavljaju da se zaputio kući, kada se dogodila nesreća.

Na društvenim mrežama se ljudi opraštaju od njega govoreći da je "voleo ljude".

- Još mi je teže jer sam ga tog dana slučajno sreo i popričao sa njim. Pisao je pesme, voleo je ljude -  jedan je od komentara na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading