JEZIVO! Voz koji je usmrtio bračni par kod Šapca istog dana udario u još jedan automobil!

Autor: Republika

Hronika

25.07.2020

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teretni voz koji je išao iz Loznice ka Brasini na pružnom prelazu kod nekadašnje "Viskozine" kapije tri, na putu Loznica – Banja Koviljača, sudario se sa putničkim automobilom marke "polo" lozničkih registarskih tablica danas oko 17 časova.

RepublikaFoto: youtube.com/jagafoto
Foto: Ilustracija

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo nastradalih osoba i samo je pričinjena materijalna šteta na automobilu koji je udaren i zadnji, levi deo. Sudeći po šteti na vozilu ono se kretalo iz pravca Loznice ka Banji Koviljači.

Inače, prema informacijama sa lica mesta, ovo je isti teretni voz koji je danas oko 11 sati učestvovao u stravičnoj saobračajnoj nesreći u Zminjaku, kod Šapca, u kojoj je nastradao bračni par, a njihova dva sina su povređena. Samo je sada bio drugi mašinovođa i sve je prošlo bez težih posledica.

U toku je uviđaj i prekid železničkog, ali i putničkog saobraćaja, pošto je kompozija posle udara ostala na pružnom prelazu i onemogućila prolazak vozila magistralnim putem Loznica - Banja Koviljača. Ovaj pružni prelaz nema rampu, ali je propisno obeležen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading