Ovo je mladić koji je tragično izgubio život u sudaru sa kombijem!

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

25.07.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaju "Novosti" u direktnom udesu automobila i kombija danas oko 15 časova u selu Prijevor poginuo je S.T. Druga osoba je teško povređena i odmah hospitalizovana u čačanskoj bolnici.

Foto: facebook.com/printscreen
Nastradali mladić

Podsetimo, do udesa je došlo kada je vozač "pežoa", koji se kretao u pravcu Čačka pod još neutvrđenim okolnostima prešao u drugu traku i direktno se sudario sa kombijem koji je dolazio iz drugog smera. Od siline udarca oba vozila su završila u kanalu pored puta.

Prema našim saznanjima, S.T. koji se u trenutku udesa nalazio u "pežou" podlegao je povredama na mestu udesa, dok je vozač koji je izazvao sudar prevezen u čačansku bolnicu.

 

 

 

Koliko je snažan udes bio govori i podatak da su vatrogasci morali da seku lim automobila, kako bi izvukli telo nesrećnog mladića.

Dalja istraga utvrdiće sve okolnosti pod kojima je došlo do ove saobraćajne nesreće, a kako se pretpostavlja jedan od uzroka mogla bi biti neprilagođena brzina uslovima na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading