OVO JE BRAČNI PAR KOJI JE POGINUO KOD ŠAPCA: Samo nekoliko sati pre nesreće objavili sliku porodice

Autor: Republika

Hronika

25.07.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u mestu Zminjak kod Šapca, živote su izgubili Nebojša M. (46) i Željka M. (39) iz sremskog sela Laćarak, dok je njihovo dvoje dece sa povredama prebačeno na Urgentni prijem šabačke bolnice.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook.com
Željka i Nebojša sa decom

Udes se dogodio nešto pre 11 časova, kada je teretni voz sa 24 vagona u kompoziciji, koji se kretao od Rume prema Brasini na utovar, naleteo na sivi "ford fokus" karavan sremskomitrovačkih oznaka, kojim se porodica upravo vraćala sa odmora u obližnjoj Banji Koviljači.

Očevidci kažu da je mašinovođa uporno svirao, ali nije uspeo da zakoči, pa je voz udario u automobil i gurao ga 40 metara, sve dok sa putnicima nije sleteo sa pruge u visoku travu.

Iako je teretnjak bio prazan, uspeo je da se zaustavi oko 120 metara dalje.

Neposredno pre saobraćajne nesreće Željka je na Fejsbuku postavila fotografije na kojima su nastradali i njihova deca vidno srećni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading