(FOTO) Ovo je luksuzna vila ispred koje su ubijeni Kožar i Hadžić: Dan košta 1.000 evra

Autor: Informer, Republika

Hronika

25.07.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Likvidacija se istražuje, a mediji su objavili podatke o mestu zločina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vila u kojoj su se krili Alan Kožar i Damir Hadžić

Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka u automobilu ispred luksuzne vile na Krfu.

Prema navodima grčkog portala "kerkyrasimera.gr", reč je o klasičnoj zasedi.

- Ubistvo se dogodilo kada su stigli pred vilu. U vozilu je pronađen pesak, što ukazuje na to da su se najverovatnije vraćali sa plaže. Očigledno je reč o zasedi, koju nisu očekivali. Oružje je pronađeno i u vili u kojoj su odsele žrtve - ističe taj medij.

"Škaljarci" su vilu zakupili na dva meseca, a cena iznajmljivanja na jedan dan iznosi neverovatnih 1.000 evra! Škaljarci su luksuznu kuću iznajmili 21. juna i trebalo je u njoj da borave do 21. avgusta, što znači da su je iznajmili na dva meseca!

RepublikaFoto: youtube.comvijestionline/code3paris
Foto: Ilustracija

Šokantno je to da u špicu sezone iznajmljivanje te vile na jedan dan iznosi oko 1.000 evra, i da tek u septembru ima slobodnih termina, kada cena za dan pada na oko 500 evra. I automobil u kom su likvidirani takođe iznajmljen - prenose mediji od izvora bliskog istrazi.

Pretresom vile pronađena je velika količina novca, laptopovi,mobilni telefoni i oružje, pišu grčki mediji. Grčka policija traga za napadačima, zbog čega su, kako saznajemo, blokirani neki aerodromi na Krfu, a angažovana je i Obalska straža.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading