TO NIJE OBLJUBA, JA SAM ZALJUBLJEN! Šok iskaz osumnjičenog za seksualno napastvovanje devojčice iz hraniteljske porodice iz Niša

Autor: Kurir, Republika

Hronika

25.07.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tuzilaštvo u Nišu saslušalo je okrivljenog M. O.(26) kome je određen pritvor do 30 dana jer se sumnja da je obljubio devojčicu od 14 godina.

Foto: Ilustracija

- Tužilaštvo je nakon saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv M.O. iz Niša, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom, a tiče se člana iz člana 180 stava 1 krivičnog zakonika. Višem sudu u Nisu je podnet predlog za određivanje pritvora protiv okrivljenog radi sprečavanja da tokom postupka utiče na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo, kao i zbog visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret, pri čemu je došlo do uznemirenja javnosti, saopštio nam je Borislav Radonjić, portparol tužilaštva.

Martin O. je, kako se nezvanično saznaje, na saslušanju govorio o tome da to nije obljuba deteta jer je on zaljubljen u nju i da planira čak i zajednički život. 

 

Devojčica je bila u ovoj hraniteljskoj porodici gde glavnu reč vodi njegov otac koji juče, vidno suznih očiju nije hteo da govori. Odnos između Martina O. i devojčice traje od aprila meseca, a slučaj je prijavila baka devojčice.

Njihove komšije kažu da se od Martina prema njegovom karakteru to teško moglo očekivati. Devojčica je odmah izmeštena iz kuće  gde je bila smeštena i  iz Centra za socijalni rad je rečeno da je zdravstveno dobro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading