Brat obljubljene devojčice babi ispričao užase iz hraniteljske porodice: Šokirana žena odmah reagovala

Autor:

Hronika

25.07.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina O. (26) policija u Nišu je privela zbog sumnje da je u više navrata obljubio maloletnu devjčicu A. A. (14), koja sa svojim bratom živi u hraniteljskoj porodici kod roditelja osumnjičenog.

Foto: Ilustracija

Devojčica i njen brat su početkom godine smešteni u ovu hraniteljsku porodicu sa kojima zajedno živi i Martin koji nije oženjen.

Ranije je već preneto da je ceo slučaj prijavio jedan član porodice. Kako se saznaje, brat devojčice je prišao babi i ispričao sve užase kroz koje prolazi njegova sestra. Šokirana žena odmah je obavestila nadležne i prijavila ceo slučaj.

Članovi Martinove porodice rekli su da ih ceo slučaj iznenadio i da ne mogu da je on to uradio. Sačekaće da se istraga završi i utvrdi da li je prijava istinita, iako je Martin u međuvremenu priznao da je bio intiman sa devojčicom.

Iz Centra za socijalni rad rekli su da detaljno prate ceo slučaj i da je devojčica zdravstveno dobro.

- Normalno da smo reagovali kada je u pitanju taj slučaj. Dete je odmah izmešteno i sve proceduralne radnje su počele. Naši socijalni radnici imaju ulogu da zaštite dete kada se ne daj bože tako nešto dogodi. Dete je dobro, u redu je sada, ali sada će uslediti veštačenje i na redu je tužilaštvo - rekao je za Zoran Jović, direktor Centra za socijalni rad.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading