DETALJI UŽASA U NIŠU! Martin priznao da je bio intiman sa devojčicom (14), dete ne zna šta joj se desilo, hranitelji u šoku

Autor: Kurir, Republika

Hronika

24.07.2020

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je danas pritvorila muškarca Martina O. (26) iz Niša pod sumnjom da je od aprila ove godine više puta obljubio devojčicu (14) koja je bila u smeštena u njegovoj porodici, odnosno porodici njegovog oca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Višem javnom tužilaštvu nam je saopšteno da će se njegovo saslušanje obaviti danas popodne. Borislav Radonjić, portparol tužilaštva je rekao da je on po nalogu tužilaštva pritvoren jer postoji sumnja da je izvršio obljubu nad detetom. Prema nezvaničnim informacijama, sumnju u obljubu je dojavila jedan član ove porodice.

Kuća za koju se sumnja da je mesto gde se ovaj čin dogodio nalazi se u naselju Pantelej.

- Pustite nas da živimo svoju bol. Ne znate šta mi sada preživljavamo. Da vidimo prvo da li je to istina jer je ovo poštena kuća - rekla su dva člana ove porodice koji su prijavljeni kao hranitelji dece bez roditeljskog staranja.

 

 

 

Martin sve priznao, devojčica nije svesna šta joj se desilo

Niška policija uhapsila je Martina O. (26) iz ovog grada zbog obljube sa detetom jer je četiri meseca imao seksualne odnose sa trinaestogodišnjakinjom koja je u njegovoj porodici bila na hraniteljstvu. Neprikladnu ljubavnu vezu razotkrio je šesnaestogodišnji brat devojčice koji je zbrinut u istoj porodici što je dovelo do Martinovog hapšenja.

RepublikaFoto: pixabay.com

On je pred organima gonjenja sve priznao ali je isticao da je sa detetom u ljubavnoj vezi te da planiraju zajednički život. Kako saznajemo, sve je počelo u aprilu ove godine kada je Martin, iskoristivši njenu naivnost, nagovorio devojčicu da stupe u seksualne odnose.

- Oni su koristili svaku priliku kada bi ostajali sami da budu intimni. Vremenom su postajali neoprezniji, pa je devojčicin brat posumnjao da se nešto dešava između njegove sestre i Martina. U to se uverio 21. jula, kada ih je video i odlučio da ih razotkrije. Pozvao je svoju baku koja živi u jednom niškom selu i rekao joj šta je video. Zaprepašćena žena je otišla u policiju i prijavila Martina koji je odmah uhapšen - objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.

Kako saznajemo, devojčica uopšte nije bila svesna u šta se upustila, jer joj je Martin govorio da su oni momak i devojka te da će se uzeti.

Jedan od prvih komšija kaže da Martin O. pošten momak uvek bio i da nije incidentna osoba.

- Porodica O. tu živi više od 50 godina i zaista s njima nemamo nikakvih problema. Pravo je čudo što se to desilo jer su deca koju čuvaju uvek nasmejana, redovno ih vode kod lekara, u školu. Baš paze na njih. Nedavno su očuvali jedno dete čiji je otac bio prezahvalan jer su mu odnegovali dete, a on se nekako snašao finansijski i odveo ga u Nemačku. Martin je radio svakakve poslove, ali nikada nije krao - rekao je jedan od komšija koji ih dugo poznaje.

 

 

 

U centru za socijalni rad su nam rekli "da su socijalni radnici 24 sata na nogama" i da je maloletnica nad kojom je izvršeno nasilje zdravstveno dobro.

- Normalno da smo reagovali kada je u pitanju taj slučaj. Dete je odmah izmešteno i sve proceduralne radnje su počele. Naši socijalni radnici imaju ulogu da zaštite dete kada se ne daj bože tako nešto dogodi. Dete je dobro, u redu je sada, ali sada će uslediti veštačenje i na redu je tužilaštvo - rekao je Zoran Jović, direktor Centra za socijalni rad.

Policija je potvrdila da se mera zadržavanja M.O. obavila.

- Sumnja se da je uhapšeni, sin hraniteljske porodice, 22. juna ove godine, obljubio četrnaestogidišnju devojčicu koja je živela u toj porodici - saopštila je policija. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading