BRZA VOŽNJA MU ODNELA ĆERKIN ŽIVOT: Pančevac koji je autom sleteo u Lim bi mogao da ode na dugu robiju

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

24.07.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevcu I. D. (48) koji je sa dvoje dece doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Prijepolja pre osam dana, preti kazna zatvora od dve do 12 godina, saznaje Telegraf.rs.

RepublikaFoto: PP Media
Mesto nesreće

Kako je Telegrafu potvrdio tužilac Višeg javnog tužilaštva u Užicu Pavle Markićević, I. D. se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Tužilac im je kazao i da je optuženi na slobodi, te da će se medijski navodi o prebrzoj vožnji i alkoholu u krvi tek utvrditi.

- Za prebrzu vožnju će se utvrditi tek saobraćajnim veštačenjem. Urađen je alko-test dregerom i izmerena je neka količina alkohola. Onda je izvađena krv i doneta je naredba za utvrđivanje prisustva alkohola u krvi, ali taj rezultat nam još nije stigao - kazao je u razgovoru za Telegraf, ne precizirajući o kojoj je količini alkohola reč.

U slučaju da bude proglašen krivim, preti mu dve do 12 godina zatvorske kazne.

 

 

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 22 časa u mestu Drenova kod Prijepolja 16. jula, nastradala je 11-godišnja devojčica K. D., ćerka I. D., koji je kobne noći bio za volanom.

 

U autu su nalazio i njegov osmogodišnji sin, koji se prilikom sletanja BMW-a u Lim spasao sa ocem.

Kako su mediji preneli, otac se vraćao u reku u pokušaju da izvuče devojčicu, međutim, njeno telo je pronađeno između prednjih sedišta u autu, onda kada je vozilo izvučeno iz vode.

Potresni detalji o tome kako je otac pokušao da se otrgne iz ruku policije, da skoči za detetom, kao i navodi o tome da se dečak molio bogu za spasenje života starije sestre, takođe su se pojavili u medijima.

Devojčica K. D. sahranjena je 21. jula na katoličkom groblju u Pančevu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading