(VIDEO) Krađa "golfa" o kojoj bruji internet: Pogledajte kako ga "majstor" pali bez ključa

Autor: Kurir, Republika

Hronika

24.07.2020

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su inspektori MUP Aranđelovac nedavno pronašli ukradene automobile "golf 5" i delove "golf4" u jednoj garaži, čudom nisu mogli da se načude.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Inspektor Vladan Janković koji je pronašao auto i delove rasturenih vozila rekao je vlasnicima da u svojoj dugogodišnjoj i uspešnoj karijeri nije naišao na sličan primer u eri modernizovanih automobila..
Kao što se vidi na snimku, koji ekskluzivno objavljujemo, dovoljno je da šrafciger ubacite u bravu i da se automobil "golf 5" pokrene.

Inače, MUP je saopštio juče da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili S. P. (57) iz Sopota, „zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa“.

- Sumnja se da je on 16. jula ove godine sa jednog parkinga u Aranđelovcu ukrao automobil „golf 4“, odvezao ga u svoju garažu i rastavio na delove - kaže se u saopštenju MUP.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, policija je pronašla delove ukradenog automobila, kao i „golf 5“ koji je, kako se sumnja, ukrao na području Mladenovca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading