Korona kosi medicinare: Preminuo radiolog iz Niša

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

21.07.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavko Popović, specijalista radiologije iz Niša preminuo je danas od posledica zaraze Kovidom 19. Popović je bio zaposlen u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici, i kako saznajemo, razboleo se pre nešto više od nedelju dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
KC Niš

- Kolega Popović je prošlog ponedeljka uzeo bolovanje, nismo pretpostavljali da je tako ozbiljno bolestan. Ova užasna vest koja je danas stigla, strašno nas je sve pogodila. U našoj ustanovi radio je kao radiolog duže od deset godina, a prethodno je bio zaposlen u Medicini rada - kaže za Telegraf rs Milan Stanojković, direktor Specijalne psihijatrijske bolnice.

Ono što je kolege preminulog lekara iznenadilo, što mu se stanje tako brzo iskomplikovalo.

- Bolest je kod njega veoma brzo išla, niko nije pomišljao na ovakav ishod pa nas je ova strašna vest sve iznenadila. Zaista je bio divan kolega, svi ga iskreno žale – rekao je Stanojković.

Ovim povodom oglasio se i Sindikat lekara i farmaceuta Srbije.

- Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u četvrtak,  22. jula, u 10 sati, minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi – navedeno je u njihovom saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading