BRUTALNA LIKVIDACIJA SRBINA U EKVADORU: Srbin izrešetan pred ženom i ćerkom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija Saša Spasić (56) ubijen je u ponedeljak oko 18.30 u Ekvadoru dok je sedeo u kafiću sa ženom i ćerkom u gradu Samborondon. Ubica kog su snimile kamere prišao je njihovom stolu i ispalio tri hica u njega!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen

Saša Spasić

Pobegao motorom

- Spasić je sedeo s porodicom u bašti tržnog centra. Na snimku nadzornih kamera vidi se mladić u sivom duksu kako sedi na klupi preko puta ulice. Kako se ispostavilo, čekao je da ulicom prođe policajac koji je patrolirao. Čim je on zamakao, ubica je ustao i najpre mirno prešao ulicu, a onda pretrčao poslednjih nekoliko metara do Spasićevog stola, izvadio pištolj koji mu je bio za pojasom i u Nišliju ispalio najmanje tri metka sa razdaljine od oko dva metra - ispričao je izvor iz lokalne policije.

Na uznemirujućem snimku koji je preplavio društvene mreže vidi se i konobar koji je baš u tom trenutku prilazio stolu Spasića, a kojeg je video i ubica, ali nije mario da li će i njega pogoditi.

- Atentator je na licu imao zaštitnu masku, a čim je izrešetao žrtvu, potrčao je do motora na kojem ga je čekao saučesnik i pobegao. Policija je blokirala ceo grad kako bi ga našla - naveo je izvor.

U Spasićevom stanu nađena velika količina novca. Navodno, bio je umešan u malverzacije s medicinskom opremom

Osim snimka ubistva koje su snimile bezbednosne kamere, internetom kruže i snimci očevidaca koji su, nakon što je Spasić pao pokošen hicima, snimali njegovu ženu koja je zapomagala nad telom supruga.

- Jao! Pomozite mi! Ja sam sedela pored njega! Ne mogu, Nemanja - čuje se na snimku kako očajna na srpskom viče dok razgovara s nekim telefonom.

RepublikaFoto: printscreen
Trenutak kada ubica u Sašu ispaljuje smrtonosne hice

Dokazi?

Iako se to ne čuje na snimku, jedan od očevidaca ispričao je i da je čuo delić razgovora telefonom Spasićeve žene koji bi mogao da ukaže na pozadinu ove surove likvidacije.

- Čuo sam ženu koja je bila s njim (Spasićem, prim. aut.) kako se preko telefona obraća nekome sa "gospodine Bukaram". Koji su još dokazi potrebni vlastima - ispričao je ovaj svedok, ukazujući na porodicu bivšeg predsednika Ekvadora, koja je zbog malverzacija sa lekovima teškim pet miliona dolara pobegla u SAD.

Farmakomafija

Prema pisanju lokalne štampe, Abdala Bukaram Junior, za kojeg vezuju ubijenog Spasića, bio je posrednik u prodaji medicinske opreme bolnicama koja je desetostruko naplaćivana.

- Opremu čija je vrednost na tržištu 12 dolara prodavali su bolnicama po ceni od 148,5 dolara! To je samo deo malverzacija sa ugovorima vrednim pet miliona dolara - navode mediji i dodaju da je u sklopu ove istrage dosad uhapšeno pet osoba, među kojima je i bivši predsednik Bukaram Ortiz, kome je određen kućni pritvor.

Naime, lokalni mediji navode da je Spasić radio u farmaceutskoj industriji i da je u njegovom stanu pronađena velika količina novca. Pošto je likvidiran u mafijaškom stilu, veruju da je radio prljave poslove i to upravo s Abdalom Bukaramom Juniorom (38), sinom bivšeg predsednika koji je sa bratom i ženom Gabrijelom Pazminjo, inače bivšom poslanicom, prebegao u Ameriku, gde je zatražio azil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading