Tukli ga čekićem po glavi i šutirali! Trojica napala policajca na Vidikovcu

Autor: kurir

Hronika

21.07.2020

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. M. (25) i S. Ć. (43) uhapšeni su brzom akcijom policije sa Čukarice, zbog sumnje da su oko ponoći, i noći između 18. i 19. jula napali policajca M. S. (24) i teško ga povredili udarajući ga čekićem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njihov treći saučesnik i dalje je u bekstvu. Kako saznajemo, policajac je napadnut kada je sustigao trojicu mladića koji su neposredno pre toga iz automobila bacili pirotehničko sredstvo "topovski udar" na lokal ispred kog su bili ljudi.

- Policajac je iz Policijske stanice Savski Venac i on se slučajno tu zatekao, nije bio na dužnosti, videvši to krenuo je za njima kolima. U međuvremenu je javio centrali da je u poteri za automobilom iz koga je bačen topovski udar na lokal gde je bilo ljudi - objašnjava izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On dodaje da kada ih je sustigao, rekao je da je policajac ali ubrzo nakon toga oni su, bez obzira na to što se legitimisao nasrnuli na njega.

- Trojica na jednog ! Tukli su ga čekićem po glavi i šutirali pa je u jednom trenutku i ostao bez svesti. Neko je od prolaznika video unakaženog čoveka i zvao hitnu pomoć, ali su i njegove kolege ubrzo stigle na teren. Oni su odmah pretpostavlili su da se nešto desilo jer se policajac više nije javljao - objašnjava naš sagovornik.

Naprsnuće lobanje

Prema našim saznanjima policajac je zadobio naprsnuće lobanje i u jednom periodu bio je životno ugrožen.

- Zahvaljući lekarima u Urgentnom centru njegovo zdravstveno stanje je sada dobro - kaže jedan od poznanika M. S.

Prema njegovim rečima, M.S. koji je kao i svaki policajac u svakom trenutku predan svojoj profesiji od zadobijenih povreda bio je neko vreme u komi.

- Brzom intervencijom policije sa Čukarice dan kasnije uhapšena su dvojica osumnjičenih muškaraca koji su, kao i treći za kojim se traga, poznati policiji od ranije po različitim krivičnim delima među kojima su dilovanje narkotika, nanošenje teških telesnih povreda, a dvojica su ranije ranjavana - naveo je naš dobro obavešten izvor i dodao da je nedopustivo da policajci stradaju na ovakav način i da se nada da će počinioci najstrože biti kažnjeni da se ovako nešto ne bi ponovilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading