SKANDAL NA SASLUŠANJU MARJANOVIĆA: Tužioci se uplašili Zoričinih vradžbina

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marjanović odbila je da svedoči u postupku koji se vodi protiv njenog sina Zorana zbog ubistva supruge Jelene, ali je samo njeno jučerašnje pojavljivanje izazvalo pravu pometnju u tužilaštvu. Nakon saslušanja, Zoranov sin iz prvog braka Uroš, koji je takođe pozvan da svedoči, istrčao je na ulicu i pobegao od babe, ali je još veća zbrka zbog Zorice nastala među tužiocima!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Zorica Marjanović uplašila zaposlene u tužilaštvu

Jurila za Urošem

- Među njima se pronela priča da Zorica baja protiv svih koji su se zamerili njenoj porodici. Zbog toga su izbegavali svaki kontakt sa njom. To je otišlo toliko daleko da su jednog kolegu koji je u postupku, čiju suprugu je zakačio običan virus, pitali da li je istina da mu je žena obolela zbog Zorice - priča izvor Srpskog telegrafa.

Međutim, nisu samo tužioci bežali juče od nje jer je to, iz nekih drugih razloga, uradio i njen unuk Uroš.

- Iako su zajedno došli, u jednom trenutku izbila je svađa, pa je Uroš pobegao babi i istrčao na ulicu na sporedni izlaz. Nešto kasnije je iz zgrade tužilaštva sva izgubljena izašla i Zorica. Ponavljala je: "Gde je Uroš, gde je Uroš?", pogledom tražeći unuka koji je već bio odmakao. Bila je vidno uznemirena. Taksi je umesto nje pozvao jedan od advokata, koji ju je i smestio u vozilo. Na njeno ponovljeno pitanje gde joj je unuk, advokat joj je odgovorio da će se kasnije sresti - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Uroš Marjanović bežao od baba Zorice

Navodno, Zorica i Uroš su se posvađali jer je Vladimir, koji je trebalo da dođe po njih, kasnio, a da li je to pravi razlog, znaju samo njih dvoje.

Inače, Zoranov sin i majka pozvali su se na svoje pravo da ne svedoče, kao što su to prošle nedelje uradili i otac Vladimir i brat Miloš. Po rečima jednog od advokata odbrane Aleksandra Zarića, oni su preporučili Marjanovićima da se brane ćutanjem.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kuma Vera Vukomanović dala iskaz 

Advokati zadovoljni

- Mi smo predložili i našem branjeniku da ne prisustvuje ispitivanju svedoka u tužilaštvu, a takođe smo preporučili i članovima njegove porodice da ne pričaju. Ovde će biti ključni materijalni dokazi. Tražićemo i snimak telefonskog razgovora Zorana Marjanovića sa policajcima iz gradske policije kada je prijavljivao Jelenin nestanak. Iskazi svedoka idu naruku našem branjeniku - izjavio je Aleksandar Zarić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading