Danas saslušanje bivšeg fudbalera! Malbaša se predao u strahu od osvete dilera

Autor: S. S.

Hronika

21.07.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije i Crne Gore Nikola Malbaša (43) biće danas saslušan zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije Igora Neškovića Cigu (47), koji je policiji poznat zbog krađe kola i trgovini drogom.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Malbaša

Kako saznaje Srpski telegraf, Malbaša se u nedelju u pratnji advokata pojavio u policijskoj stanici Zemun i posle 11 dana bekstva rešio da se preda iz straha od osvete dilera sa kojima je zakrvio!

Kako je Srpski telegraf prvi objavio, Malbaša je 8. jula ušao u automobil Neškovića, koji ga je čekao na okretnici autobusa 18 i 83. Ubrzo je izbila žustra rasprava, pa je bivši reprezentativac potegao nož i nekoliko puta ga zario Neškoviću u stomak, a zatim pobegao.

Fudbaler se u pratnji advokata pojavio u policijskoj stanici Zemun

Povređeni je zbrinut u Urgentnom centru, gde se oporavio, a Malbaša sa danima skrivao od policije.

- Verovatno se na kraju uplašio da će ga Neškovićevi saradnici juriti, što zbog osvete, što iz straha da će propevati, pa je rešio da se preda - priča za naš list izvor blizak istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading