Pritvorena Crnogorka osumnjičena za ubistvo u Deligradskoj: Usmrtila čoveka teglom, pa izašla na terasu da traži pomoć!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

20.07.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor državljanki Crne Gore Sanji R. (27) osumnjičenoj da je ubila 51-godišnjeg muškarca u subotu ujutru u Deligradskoj ulici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njoj je nakon saslušanja sudija za prethoni postupak na predlog tužioca odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogla da utiče na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti, precizirala je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić.

Sanja R. je juče ispitana u Višem javnom tužilaštvu koje zbog opasnosti da će uticati na svedoke nije saopštavalo druge detalje.

Njoj se na teret stavlja krivično delo ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Policija je saopštila da se sumnja da je ona u subotu oko osam časova u jednom stanu u Deligradskoj ulici u Beogradu, nakon svađe i fizičkog sukoba, 51-godišnjeg muškarca udarila tupim predmetom u glavu, nakon čega je on preminuo na licu mesta.

Mediji su preneli da je ubistvo počinila najverovatnije teglom, kao i da je potom sva krvava izašla na terasu i vičući tražila pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading