Dolijao lopov iz Subotice! Bežao po celom gradu, policija mu stala na put

Autor: Kurir, Republika

Hronika

18.07.2020

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ulici Korzo, u centru Subotice opljačkana je prodavnica jednog mobilnog operatera, ali je policija brzo savladala osumnjičenog, koji se nakon krađe nekoliko telefona dao u beg preko gradilišta nove fontane, koja je udaljena svega tridesetak metara od mesta pljačke.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Bežeći preko gradilišta, kod Narodnog pozorišta, ka naselju Tokio u susednom kvartu, osumnjičeni se povredio, noga mu je krvarila, pa mu bila mu je potrebna zdravstvena pomoć. Reagova je policija i privela osumnjičenog, koji će posle 48 sati biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo, kao osumnjičeni za tešku krađu.

Do hapšenja je došlo kada je jedan stanovnik zgrada u kvartu Tokio, pozvao policiju, pošto ga je probudilo u tri sata ujutro zapomaganje čoveka za pomoć na engleskom jeziku.

- Povređeni je lupao u prozor, a čovek iz stana je video krv na nogama muškarca koji je zapomagao. Kada je pozvao policiju, koja je odmah reagovala, osumnjičeni je počeo da beži, ali je brzo pronađen, odveden u medicinski centar i zdravstveno zbrinut, a zatim priveden, izjavio je za medije čovek iz višespratnice u Tokiu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o migrantu koji je noću oko tri sata razbio izlog prodavnice, uzeo nekoliko telefona i dao se u beg preko gradilišta, koje je još prepuno mašina i udubljenja od kopanja.

- Kada se povredio, nasumice je krenuo da beži ka obližnjim zgradama, a zbrinut je medicinski, zahvaljujući intervenciji policije koja ga je brzo uhvatila, pomogla mu a zatim ga uhapsila, rekao je meštanin medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading