Silovao žene dok mu se devojka porađala! Zločini Siniše iz Melenaca ne prestaju da šokiraju nemačku javnost

Autor: Republika

Hronika

18.07.2020

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločini serijskog silovatelja Siniše K. (29) iz Melenaca kod Zrenjanina, koji je za nešto više od mesec dana u Berlinu napastvovao najmanje osam žena, i dalje šokiraju nemačku javnost. Prema pisanju Bilda, monstrum je u Nemačkoj živeo sa trudnom devojkom Milijanom M., a seriju svojih zločina započeo je tri dana nakon što je ona otputovala u BiH, odakle je rodom, da bi se tamo porodila!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Siniša K.

- Ima devojku koja je trudna. Otišla je kući da rodi dete. Čim je ona otišla, počeo je da siluje žene… - piše Bild uz sliku monstruma i njegove devojke, koju je ona objavila na društvenim mrežama 9. juna, na dan kada je otputovala kući.

Samo tri dana kasnije, Siniša K. je napao svoju prvu žrtvu - i to maloletnicu!

Tri dana nakon što je njegova devojka otputovala kući da rodi dete, Siniša je silovao prvu žrtvu - maloletnicu

Monstrum se tu nije zaustavio. U utorak je uhvaćen kod jezera Vanze, samo nekoliko sati nakon što je silovao jednu ženu.

8 žena napao Siniša za mesec dana

Istraga je pokazala da je napao ukupno osam žena, a tri napada su okarakterisana kao izuzetno brutalna, pa mu za svako sledi po pet godina zatvora.

I u Srbiji obljubio maloletnicu

Siniša K. robijao je i u Srbiji jer je pijan silovao maloletnicu. U zatvoru je bio od 2013. do 2018. godine. Kako su ispričali meštani Melenaca, Siniša K. se drogirao i krao njihove stvari, a pre zatvora je oženio jednu meštanku, sa kojom ima dete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading