ISTRAGA UTVRDILA! Novi detalji pogibije dva mališana: Otac bio pijan za volanom kada je sleteo u jarak i odveo decu u smrt

Autor: Pink, Republika

Hronika

17.07.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analizom krvi vozača "renoa" M.Ž. utvrđeno je da je bio u alkoholisanom stanju kada je sleteo sa puta.

RepublikaFoto: facebook.com/printskrin
Vozač bio pijan u trenutku nesreće kada su deca stradala

Vozač tog automobila je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre 3 dana na putu Novi Slankamen-Novi Karlovci.

Nažalost, u toj nesreći poginulo je dvoje njegove dece, treće dete je lakše povređeno, a supruga je zadobila teške povrede.

Kako portal Pink.rs saznaje, brza vožnja, gubljenje kontrole i to što je vozač bio u alkoholisanom stanju su uzrok saobraćajne nesreće na putu Novi Slankamen.

- Novi Karlovci, u kojoj su nastradali Natalija, stara godinu dana, i njen rođeni brat Nikola (8), a njihovi roditelji Milan (34) i Vanesa Živković (36), i njihov četvorogodišnji brat Mateja zadobili teže povrede.Niko sa sigurnošću i dalje ne zna da kaže gde su kobne večeri bili supružnici sa decom do 23 sata, kada su sleteli sa puta.

Poznato je samo da je njihov auto, u punoj brzini, sleteo u jarak, udario u drvo i prevrnuo se na krov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading