OTKRIVAMO KO JE NOVOSAĐANIN PRITVOREN U SPUŽU: Sin kladioničara jahtom pokosio policajku u Budvi!

Autor:

Hronika

16.07.2020

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer Marko S. (17), koji je u Budvi upravljajući jahtom usmrtio policajku Maju Šljivančanin (31) u subotu, 11. jula, sin je novosadskog biznismena Milorada S., koji sa suprugom poseduje lanac zlatara, bavi se, između ostalog, prodajom investicionog zlata, a i direktor je poznatog lanca kladionica!

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Jahtu iz nesreće otac tinejdžera je kupio od prijatelja i saradnika, bivšeg predsednika SCG Svetozara Marovića, koji je, kako se kasnije ispostavilo, položaj koristio za razne finansijske malverzacije.

Uhapšeni maloletnik rođen je u Novom Sadu, a živi u Beogradu, gde i pohađa školu. U Crnu Goru je ušao privatnim avionom. Odmah nakon nesreće je uhapšen i odveden u pritvor u spuški zatvor, gde su ga posetili otac i advokat. Srpski telegraf saznaje da je dečak strašno uplašen od nesreće, ali da ga otac hrabri, uveravajući ga da će ga brzo osloboditi preko svojih veza. Tragom informacija pokušali smo da stupimo u kontakt s ocem, ali su njegovi saradnici, iako upoznati sa našim saznanjima, odbili da nas povežu.

Otac tinejdžera sa ženom drži zlatare u Novom Sadu, prodaje investiciono zlato i vodi poznati kladioničarski lanac

- Ja sam u čudu, ali ne mogu vam pomoći u vezi sa tim. Ne znam ništa o njihovim privatnim stvarima i deci i ne mogu da vas povežem ni preko telefona - rekla je radnica iz jedne od njihovih zlatara u Novom Sadu.

Poginula Maja Šljivančanin je bila ćerka Isaila Šljivančanina, bivšeg dugogodišnjeg gradonačelnika Žabljaka, a radila je u Sektoru kriminalističke policije. Nesreća se dogodila između Školjica i Mogren plaže na otvorenom moru, kada je u barku udarila jahta duga 12 metara i bukvalno je prepolovila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading