OVAKO SU MILAN I VANESA IZGLEDALI NA VENČANJU: Sudbina se surovo poigrala sa bračnim parom iz Karlovaca, u trenutku su izgubili dvoje dece!

Autor:

Hronika

16.07.2020

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan i Vanesa Živković su u utorak uveče doživeli stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj su život izgubila njihova deca Natalija (1) i Nikola (8), dok je treće dete, Matija (5), povređeno. Tragedija koja je ne samo ovu porodicu, nego cele Nove Karlovce zavila u crno.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Milan i Vanesa na venčanju

Tragična nesreća izazvala je veliku pažnju medija jer je u jednom trenutku ugašen život čitave porodice koji su živeli skladno i sa puno međusobne sloge.

Milan i Vanesa potiču iz istog sela, i prilikom prvog susreta zaljubili se jedno u drugo. Fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama svedoče o tome koliko je bilo ljubavi između njih.

Kada su se njih dvoje venčali, Vanesa je imala samo 16 godina. Od početka se činilo da to nije mladalački hir, nego iskrena ljubav. To je govorio i njen osmeh kada se verila sa Milanom. Sa njim je ostala toliki niz godina i rodila mu je troje dece, saznajemo od izvora bliskih porodici.
Foto: Facebook.com/printscreen

Njihova bračna idila prekinuta je u utorak oko 23 časa kada  je vozilo marke "reno klio", kojim je upravljao Milan, izletelo sa kolovoza, udarilo u drvo i prevrnulo se na krov.

 

U toj nesreći život je izgubila njihova najmlađa ćerka, a najstariji sin je podlegao povredama dok mu je pružana reanimacija. Matija, srednji sin je sa lakšim povredama prebačen u Dečiju bolnicu, dok su Milan i Vanesa sa teškim povredama preveženi u KC Vojvodina.

Nakon operacije koja je trajala satima njih dvoje su sada stabilno i više nisu životno ugroženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading