ŠEST GODINA ROBIJE ZA ĐORĐA LACKOVIĆA: U nastupu besa krvnički pretukao Ivanu Filipović

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

14.07.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane Filipović (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta 2019. godine u Novom Sadu.

RepublikaFoto: fotomotaža/Fejsbuk
Đorđe i Ivana

Njemu je za nasilje u porodici izrečena kazna od godinu i po dana, a za nanošenje teških povreda pet godina, te mu je izrečena jedinstvena od šest godina zatvora, pišu "Novosti".

Njemu je produžen pritvor sve do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne, a oštećena je upućena na parnicu sa imovinsko-pravnim zahtevom, odnosno sa zahtevom za naknadu štete.

Lacković, optužen za nasilje u porodici i nanošenje teških povreda, prema optužnici je 12. marta prošle godine u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, naneo teške povrede tadašnjoj devojci Ivani.

Devojku je, kako se navodi u optužnici tukao rukama, šutirao nogama, pekao vrelom peglom, nožem naneo posekotine po nogama".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading