Jeziva svedočenja horora na ringišpilu! Sve je odjednom počelo da se ruši...

Autor: Republika

Hronika

13.07.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju uveče u Kolutu, selu nadomak Sombora, u toku vožnje srušio se ringišpil na kom se u tom trenutku nalazilo osmoro dece starosti od osam do 15 godina! Troje je prošlo sa lakim povredama, petoro je odvezeno u somborsku bolnicu, od kojih je četvoro zadržano na lečenju!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, jedan dečak je zadobio prelom nadlaktice i biće operisan.

- Na bolničkom lečenju i posmatranju zadržano je četvoro, od kojih je jedno dete s teškim povredama, prelomom nadlaktice. Jedno dete je pušteno kući sa postavljenom imobilizacijom prelomljene ključne kosti. Troje, inicijalno sa lakim povredama, primljeno je na Odeljenje hirurgije radi posmatranja. Svi povređeni su stabilnog opšteg stanja i nisu životno ugroženi - kaže dr Dragan Rastović, v. d. direktora somborske bolnice.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada je na ringišpilu, u toku vožnje, pukao glavni stub.

- Bila sam pored ringišpila kad je puklo, pomislila sam da je otpalo sedište. Međutim, on je počeo da se ruši u jednu stranu, pogasila su se svetla i samo se čula vriska, bilo je jezivo - kaže E. T. (12).

E. T. (12): Počeo je da se ruši u jednu stranu, pogasila su se svetla i samo se čula vriska, bilo je jezivo

Njen drugar V. R. (11) zatekao se na ringišpilu prilikom pada, ali je, kaže, prošao bez povreda.

- Vožnja je bila pri kraju, nešto je puklo i stub se nakrivio na našu stranu. Oni koji su bili sa druge strane preleteli su preko nas. Među povređenima je i moja sestra, ali će ona danas biti puštena kući iz bolnice - kaže dečak.

M. P. (11) je prošla bez povreda, ali je njen brat noć proveo u bolnici.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Luna-park je iste noći, oko dva posle ponoći, po nalogu policije, napustio selo. Radi se o luna-parku koji u Kolut dolazi svake godine. Međutim, niko od meštana ne zna ko je vlasnik. U mesnoj zajednici kažu da sa ovim slučajem nemaju ništa jer im nisu izdali dozvolu za rad, upućujući nas na katoličku crkvu, koja je vlasnik zemljišta na kom je bio postavljen luna-park. Odgovor na ovo, kao i druga sporna pitanja vezana za rad ovog luna-parka, trebalo bi da daju nadležni istražni organi i inspekcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading