(FOTO) ONI SU STRADALI U PAZARU: Jeziva saobraćajna nesreća odnela tri života!

Autor:

Hronika

13.07.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u selu Lukare, oko 23.45, kada su se na krivini kod jedne fabrike nameštaja sudarili audi A6 i opel. Život su izgubili vozač audija Demir S. (22) iz Novog Pazara i dve osobe iz opela, a još tri mladića su povređena!

RepublikaFoto: Printscreen
Žrtve udesa iz Opela

Kako saznajemo, Đ. D. (26) teško je povređen i zbrinut je u kragujevačkoj bolnici, gde je na aparatima, dok su njegov rođeni brat Muhamed D. (23) i Mirsad H. (20) prošli sa lakšim povredama. Svi oni bili su u audiju.

RepublikaFoto: Printscreen
Teško povređeni Đ. D.

Kako takođe saznajemo do nesreće je najverovatnije došlo zbog preticanja. Poginuli vozač audija kobne večeri želeo je da provoza prijatelje u svom novom automobilu.

Povređeni: Video sam svetla i to je sve

RepublikaFoto: Printscreen
Mirsad Halić

Srpski telegraf stupio je u kontakt sa lakše povređenim Mirsadom Halićem, koji je ukratko ispričao čega se seća.

- Ne sećam se mnogo toga jer sam povredio glavu, samo da smo išli velikom brzinom i da su se odjednom tik ispred nas pojavila svetla drugog automobila. To je sve - jedva je izgovorio povređeni mladić. On je duboko potresen zbog smrti prijatelja, od kojeg se oprostio na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa porukom "Ljubav moja".

Spasavao povređene

Jedan od prolaznika koji su spasavali povređene momke Zijad Đerlek posvedočio je za naš list o potresnim scenama s lica mesta.

- Vraćao sam se s puta i pored mesta tragedije prošao desetak minuta nakon sudara. Video sam kako jednog momka vade iz audija, a pošto je bio lakše povređen, ja sam prihvatio da ga smestim u svoj auto i da ga odbacim do bolnice. Usput sam pozvao policiju i bolnicu kako bi lekari bili spremni da ga preuzmu. Policiji sam rekao da ima više stradalih i da su neki u teškom stanju, pa sam im naglasio da pošalju više ambulantnih kola, kao i vatrogasnih, koji će izbaviti povređene iz vozila - ispričao nam je Đerlek.

"Bato, umesto da te ženimo, mi te sahranjujemo"

Foto: Printscreen

Brat stradalog D. S. oglasio se na Instagramu, gde je objavio fotografiju svoje snajke i preminulog brata uz poruku: "Bato moj, umesto svadbe, mi sahranu tvoju spremamo."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nemam

13.07.2020 12:11

Kad god prolazim kroz i blizu Novog Pazara, mora neki manijak da "isprobava" koliko moze auto da ide. Voze nenormalnom brzinom. Da nisu kupili vozacke dozvole, mozda bi i vozili savesno.