Pod zadnjicu podmetnula jastuk od 50 miliona!

Autor: Republika

Hronika

12.07.2020

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici na graničnom prelazu Horgoš zaplenili su od bračnog para turskih državljana 400.000 evra, koje su pokušali da prokrijumčare. Slučaj je otkriven kada je žena prilikom kontrole zatražila jastuk iz kola da sedne!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prekršaj je otkriven u subotu, kada je iz pravca Mađarske na red za kontrolu stigao automobil lend rover nemačkih registarskih oznaka, kojim je iz Berlina ka Izmiru putovao bračni par, saopštila je Uprava carina. Tada je 31-godišnja žena uzela iz automobila dva jastuka da bi navodno sela na njih. Cariniku je to bilo sumnjivo, pa je, pre nego što je to učinila, zatražio da pogleda jastuke, a onda ostao u šoku.

- Iz njih je izvađeno 400.000 evra, a potom je kod 33-godišnjeg muškarca u torbici za dokumenta pronađeno još 15.000 evra, dok je žena u torbici imala 3.620 evra, što je ukupno 418.620 neprijavljenih evra - navode iz Carine.

Putnicima je vraćeno po 10.000 evra, dok je ostatak zajedno sa putnicima i automobilom preuzelo odeljenje za borbu protiv korupcije MUP iz Subotice, dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading