(FOTO, VIDEO) Najnoviji podaci STRAVIČNE nesreće u Novom Pazaru: Mladiću kome se lekari bore za život, stanje kritično

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoja saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u naselju Lukare nadomak Novog Pazara, smrtno su stradale tri osobe, dok su tri prebačena u bolnicu gde se lekari jednom mladiću bore za život.

RepublikaFoto: Indeksonline.rs
Foto: Ilustracija

Iz Opšte bolnice u Novom Pazaru, javljeno je da je nastradao D.S. (22) iz Novog Pazara, a sa njimu vozilu su se nalazili braća M.D. (23) i Đ.D. (26) koji je u teškom stanju dovezen vozilom hitne službe i trenutno se nalazi na "aparatima" i M.H. koji je prošao sa povredama koje nisu opasne po život.

- Đ. D. je doveden sa najtežim povredama. Direktno je primljen na intenzivnu negu gde smo ga odmah reanimirali. Kada mu je stabilizovano opšte stanje, uradili smo dijagnostiku. Konstatovali smo da ima tešku povredu glave sa unutrašnjim krvarenjem, prelom donje vilične kosti, nagnječenje pluća i slezine i prelom leve butne kosti. On je potpuno stabilizovan i u 6 sati je prebačen u KC Kragujevac na dalje lečenje. Drugi momak Muhamed ima prelom leve nadlaktice i polomljenu levu ključnu kost. Treći mladić ima povredu lakog tkiva poglavine i povredu leve šake, kao i veću ranu na čelu koja je ušivena - rekao je na konferenciji za medije doktor Šefćet Hajrović iz Opšte bolnice u Novom Pazaru.

RepublikaFoto: Republika
Mesto nesreće

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading