"Pun sam tuge i gneva!" Potresne reči oca ubijenog Mileusnića: Moj sin je voleo život, očekujem maksimalnu kaznu za svirep zločin!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završenog ročišta u okviru suđenja za ubistvo Miloša Mileusnića na kojem su iznete DNK analize koje potvrđuju da je krv okrivljenog nađena na dršci noža i jakni nastradalog, otac ubijenog Miloša je imao potresnu poruku...

RepublikaFoto: Republika
Goran Mileusnić

- Sve ide svojim tokom. Od početka se zna šta je i kako je, odbrana se služi prevarama i misle da tako mogu da se izvuku, to je jadno posebno što je moj sin ubijen na tako podmukao i svirep način! On je došao u Beograd pun života i radosti, da studira, voleo je život i da se druži, a završio je tako. To je za jedno društvo strašno, da takvi ljudi uopšte postoje u ovoj zemlji i da se bez trunke kajanja služe lažima da bi izbegli pravdu i zasluženu kaznu za koju se nadam da će da bude maksimalna za takav zločin. To treba da bude primer za sve druge koji bi da uzimaju pravdu u svoje ruke i da se iživljavaju u ovom sistemu. Pun sam i gneva i besa i tuge, ne znam šta više da kažem - rekao je Goran Mileusnić, otac ubijenog Miloša Mileusnića odmah posle završenog ročišta.

Miloš Mileusnić je ubijen 27. januara 2019. godine. Kako se sumnjiči, njega je nožem izbo Neđeljko Đurović na kojeg je slučajno naišao na ulici! Dva momka se nisu poznavala uopšte, što je bilo potpuno neverovatno, pa su mediji pisali kako je Đurović iz svog stana krenuo besan i nezadovoljan sa ciljem da nekoga ubije. Milesunić je, nažalost, bio prvi na koga je naišao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading