Uzorci krvi Đurovića i ubijenog Mileusnića sve otkrivaju: Veštak pokazao rezultate DNK analize! Krv na Miloševoj jakni samo potvrđuje sumnje

Autor:

Hronika

10.07.2020

09:14 >> 09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Neđeljku Đuroviću (28) koji se sumnjiči da je u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu 27. januara 2019. godine ubio Miloša Mileusnića je nastavljeno...

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Danas je održano ročište u okviru istrage ovog zločina. Saslušani su svedoci, među njima najvažnije je bilo svedočenje predsednika Komisije sa Biološkog fakulteta gde je rađena DNK analiza.

 

- On je u svom iskazu pred sudom potvrdio da uzorak krvi sa sečiva pripada nastradalom Mileusniću, a da uzorak krvi sa drške pripada Neđeljku Đuroviću - rekla je Mirjana Mraković punomoćnik oštećenog.

Sledeće ročište je zakazeno za 2. septembar.

Na narednom ročištu svedočiće inspektori koji su vodili slučaj, a biće pregledani i snimci sa kamera u blizini lica mesta.

Punomoćnik oštećenog je dodala da je i na jakni MIloša Mileusnića pronađena krv Neđeljka Đurovića što nedvosmisleno pokazuje da je on njega držao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading