ODLOŽENO SUĐENJE ZORANU: Veštaci u septembru rešavaju misteriju telefona na nasipu!

Autor:

Hronika

10.07.2020

08:21 >> 08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Zoranu Marjanoviću, koji se tereti za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, odloženo je za 24. i 25. septembar.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Povod za odlaganje je punomoćje koje je odbrana dala veštaku Saši Saviću kako bi im bio stručni savetnik. To je bio zahtev advokata Stefana Jokića sudiji, a ona je to prihvatila.

Savić bi trebalo da ospori deo u optužnici u kojem se navodi da je Marjanoviću na dan ubistva telefon bio isključen. On će takođe govoriti i o drugim telefonima sa nasipa u vreme zločina.

Savić će se sukobiti sa drugim veštakom, Dragomirom Vasiljevićem, koji je trebalo danas da svedoči o pomenutim telefonima.

Podsetimo, telekomunikacioni veštaci Savić i Vasiljević je trebalo danas da razjasne šta se dešavalo sa mobilnim telefonima Marjanovića kobnog dana.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Na prethodnom ročištu sudski veštaci govorili su o povredama koje je Jelena zadobila neposredno pre smrti, ali i da je trpela velike bolove i strah, kao i da su rane koje je imala na telu mahom zaživotne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading